Nahajate se tukaj

DIECI PEGASUS

DIECI PEGASUS
PEGASUS je rotacijski teleskopski viličar. Omogoča neprekinjeno vrtenje (360 °). Ta teleskopski nakladalnik je lahko opremljen s široko paleto dodatkov, zaradi katerih je primeren za številna delovna mesta. Torej je eno vozilo lahko primerno kot  viličar s teleskopom, žerjav.
Model Pegasus / 400 °, zasnovan posebej za najemni trg, ima neprekinjeno vrtenje za 400 °, njegove glavne značilnosti pa so enostavnost uporabe, robustnost, zanesljivost in celotna paleta varnostnih funkcij, vključno z napravo za omejevanje obremenitve in napredno opremo zagotovi popoln nadzor nad vozilom, ne glede na silo, obremenitev, pogoje tal in hitrost.
Pegasusovo neprekinjeno vrtenje na 360 ° je poleg vseh značilnosti modela 400 ° opremljeno z izvijalci s funkcijo samodejnega izravnavanja ter elektronskim krmilnim sistemom (narejenim s tehnologijo CAN-bus), ki omogoča delovanje v katerem koli položaju. Napreden sistem nudi popoln nadzor.
Oprema vključuje tudi napravo-
Hidravlični razdelilnik in nov rotacijski spoj z integriranim senzorjem vrtenja.
Samodejni sistem za vzvratno upravljanje krmilnikov (180°) omogoča enostavno premikate znotraj ozkih delovnih področij.
Sistem "Ecowork" v kombinaciji z krmilno palico omogoča povečan prihranek goriva in črpa moč pri dizelskem motorju samo, kadar je to potrebno.
Že odlične lastnosti udobja v kabini (ROPS -FOPS odobrene in opremljene z vsemi varnostnimi napravami in klimatsko napravo) so še izboljšane s sprejetjem novega sistema pametne navigacije za nadzor glavnih elektronskih funkcij vozila: načini vožnje, minimalno krmiljenje vrtljajev, hitrost in diagnostika.
 
Omejevalnik obremenitve
Outriggers s funkcijo samodejne izravnave
Zmogliv "joystick" z zaznavanjem hitrega mrtvega dotika
ROPS - FOPSkabina, odobrena 
Pametni navigacijski sistem