Nahajate se tukaj

DIECI PIVOT

DIECI PIVOT
PIVOT je kompaktni, lahki zglobni teleskopski nakladalnik, sestavljen iz visoko kakovostnih komponent. Tovrstni nakladalec na kolesih z zgibnim podvozjem in teleskopskim dvigalom je idealen za delo v zaprtih prostorih, kjer koli obstaja potreba po delujočem vozilu in z nizkimi obratovalnimi stroški.
Motor (na zadnji strani stroja) je nameščen vzdolžno za boljši dostop med vzdrževanjem, z odlično bočno in vzvratno vidljivostjo.
Vsi vitalni deli, kot so pogonska gred in cilindri, so v zaščitenem položaju. Zatiči in polzni so zaščiteni s  tesnili "Long Life". Zavorni sistem je servo podprt, pedal za „inching“ pa omogoča popoln nadzor nad hitrostjo napredovanja tudi ko je motor pod maksimalnimi vrtljaji.
Varnostna oprema in sistem dvigovanja sta opremljena z omejevalnikom obremenitve.
Kabina je  homologirana ROPS - FOPS. Popolnoma je opremljena z varnostnimi napravami in zasnovana tako, da zagotavlja največje udobje (z odpirajočo se streho, barvnim zaslonom TFT in izredno napredno ročico za upravljanje "Joystick" s senzorjem) . Opremljena je lahko tudi z izboljšanim klimatskim sistemom za popolno kroženje zraka v kabini.