Nahajate se tukaj

MasterSeal

Hidroizolacija MasterSeal za najrazličnejše konstrukcije v rudarstvu

MasterSeal
Hidroizolacija MasterSeal za najrazličnejše konstrukcije v rudarstvu
Paleto izdelkov MasterSeal smo razvili za preprečevanje vdora vode in prodiranja vlage pri novih in obstoječih konstrukcijah. Za zanesljivo tesnjenje različnih površin naša ponudba obsega kemično obstojne materiale za tesnjenje spojev in površin,

 

 

• za objekte, namenjene skladiščenju, natovarjanju in pretovarjanju,
• strehe,
• balkone,
• parkirišča,
• čistilne naprave,
• zbiralnike,
• in konstrukcije za zadrževanje vode v temeljih.

 

 

Naši izdelki so primerni za ročno nanašanje in brizganje ter so preprosti za obdelavo. Kratek čas sušenja pripomore k prihranku časa in stroškov. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč z nasveti, kateri izdelki so najprimernejši za vas, tako da bo vaš projekt vsekakor uspešen.

Materiali za kakovostno tesnjenje spojev v zaprtih prostorih in na prostem

Tesnilni materiali MasterSeal so primerni za tesnjenje zidnih in talnih spojev ter priključnih in dilatacijskih spojev. Odporni so na kemične in mehanske obremenitve ter jih je mogoče preprosto uporabiti na parkiriščih, letališčih, bencinskih črpalkah ali v laboratorijih. Za tla je primeren izdelek MasterSeal CR 171, dvokomponentna tekoča masa za tesnjenje spojev, ki je pripravljena za takojšnjo uporabo ter je odporna proti kemikalijam, medtem ko za stene priporočamo trdno sredstvo za tesnjenje spojev MasterSeal CR 170.

Tesnjenje parkirnih površin, streh in balkonov z gradbenimi tesnilnimi sredstvi MasterSeal

Hidroizolacijske rešitve za različne površine: MasterSeal ponuja izolacijo, odporno proti obrabi, namenjeno parkiriščem, ter okrasne premaze za balkone in ravne strehe, ki ne porumenijo in so obstojni v vseh vremenskih razmerah. Sistemi za parkirišča MasterSeal Traffic so odporni proti kemičnim obremenitvam: bencinu, olju in soli za posipanje cest ter dinamičnim obremenitvam zaradi temperaturnih nihanj in prometa. S sistemom za hitro obnovo Fast Track MasterSeal Traffic 2272 lahko v najkrajšem času saniramo močno obremenjena parkirišča. Po parkirnih površinah je mogoče voziti že štiri ure po nanosu.

Tesnjenje čistilnih naprav za odpadne vode in zbiralnikov

Tesnjenje bazenov je velik izziv zaradi erozije, ki jo povzročajo trdne snovi v vodi, ter kemičnih obremenitev zaradi visoke vsebnosti sulfatov in številnih biokemičnih procesov. Velik izziv predstavlja tudi tesnjenje zbiralnikov. V obeh primerih mora biti izolacija izjemno odporna, da prepreči pronicanje vode v zemljo. Sistem MasterSeal M 689 je odporen na kemične in mehanske obremenitve ter zato pri upravljanju voda ponuja več načinov uporabe. Za vodne rezervoarje, ki jih je treba hitro napolniti, je zelo primerna hidroizolacijska membrana MasterSeal 6100 FX, ki že po treh dneh ustvari elastično plast tudi pri visokem vodnem tlaku.