Nahajate se tukaj

PAKELO SILIKONSKI SPREJ

PAKELO SILIKON SPRAY
0149.00
Tekoč silikonski sprej, vodoodbojen, drsljiv in nelepljiv, na splošno se uporablja kot večnamensko mazivo. PAKELO SILICONE SPRAY je tekoč silikonski sprej, nelepljiv, drsljiv in vodoodbojen, na splošno se uporablja kot večnamensko mazivo, ki ima tudi antistatične funkcije. Namenjen različnim površinam, kot so na primer kovina, papir, karton, usnje, blago in plastika. Zagotavlja odlično odstranjevanje in popolno odsotnost neželenih učinkov kot so madeži ali matirane površine. Temperatura od -40°C do +260°C.
Področja uporabe
PAKELO SILICONE SPRAY se uporablja za podmazovanje gum in plastičnih materialov in zagotavlja tudi olajšano odstranjevanje različnih produktov, kot so nalepke, etikete, ipd. .
Še posebej je priporočena uporaba takrat, ko uporaba navadnih silikonskih aerosolov povzroča matiranje površin.
Produkt se lahko nanaša tudi za vlaženje vijakov za vrtanje navojev in drugih mehanskih delov, ki pridejo v neposreden stik z lepljivimi materiali.
PAKELO SILICONE SPRAY se lahko uporablja za lajšanje premikanja papirja, blaga ter polietilenskih listov na delovnih površinah. Odstranjuje elektrostatičnost in preprečuje lepljenje ostankov papirja, polietilena in prahu na žage, rezila in igle. Na tak način produkt lajša rezanje in šivanje izdelkov (papir, blago, koža, itd.).
PAKELO SILICONE SPRAY poleg tega uporabljajo tudi proizvajalci PVC in polietilenskih cevi in cevovodov kot mazivo za stružnice, rezalnike, rezalne stroje in rezkalne stroje za natančnejše in pospešeno delo.
PAKIRANJE: 400Ml