Nahajate se tukaj

PRIDOBITEV EKSKLUZIVE PAKELO LUBRICANTS

Ponosno sporočamo, da smo od avgusta 2019 postali ekskluzivni zastopnik maziv in olj PAKELO LUBRICANTS za celotno Slovensko območje.
Pakelo Lubricants je multinacionalno podjetje, ki proizvaja maziva in olja že od leta 1930. Prisotni so na vseh kontinentih. Maziva in olja so 100% Italjanski proizvod. Proizvode Pakelo odlikujejo tri glavne lastnosti kvaliteta, kvaliteta in še enkrat kvaliteta. Zato naši proizvodi nimajo le mineralne baze, ampak je ta tudi sintetična in biorazgradljiva. Posebni dodatki zagotavljajo visoke zmogljivosti proizvodov Pakelo. Prisotni so v Gradbeništvu, Kmetijstvu, Industriji, Transportu, Avtomobilizmu, Motorjih, Navtiki, zelo razvit pa imajo Racing program.
Pakelo je proizvajalec vrhunskih maziv z napredno kemijsko tehnologijo. Z več kot 70 letno tradicijo uspešno razvijajo in proizvajajo maziva visoke kakovosti, za potrebe prevozništva, transporta, zemeljskih del, kmetijskega sektorja in industrije.
Pakelo olja in masti so rezultat lastnega razvoja v najmodernejšem laboratoriju, znanja in izkušenj. Olja in masti Pakelo vsebujejo bazna olja najvišje kvalitete z najsodobnejšimi kemijskimi aditivi in so razvita za uporabo v najzahtevnejših aplikacijah, za osebno in profesionalno uporabo.
Maziva Pakelo dokazujejo svojo kvaliteto z vrhunskimi rezultati v svetu športa. Od leta 1988 je podjetje Pakelo s svojimi mazivi priznan partner zmagovalnih ekip v dirkaškem svetu: Formula 1, Supertouring, Superbike, z napornim Pariz- Dakar-jem, Rally Faraonov, Paris- Peking in druge zunanje dirke. Odlični rezultati in zaupanje v maziva Pakelo izkazujejo priporočila svetovno znanih proizvajalcev, kot so Ferrari, Lamborghini, Yanmar, Voith, in drugih.
MAZIVAPAKELO
Pakelo priporoča široko paleto maziv, od standardnih do najkvalitetnejših. Naš program pokriva vse vrste uporabnikov , zanj jamčimo z vsemi garancijami. Kvaliteta proizvodov  Pakelo zagotavlja zadovoljstvo uporabnikov, od najmanjših pa do velikih proizvodnih podjetji. Pakelo pomeni za nas popolno prepričanje v zanesljiv, kvaliteten izdelek.
 
Prednosti maziv Pakelo:

  • Konstantna kvaliteta
  • Visoka zanesljivost
  • Napredne tehnične karakteristike
  • Ne vsebuje težkih kovin
  • Najboljše razmerje cena / kvaliteta

OLJA PAKELO
Podjetje Pakelo Lubricants ponuja širok spekter visokokakovostnih olj. Prisotni so v Gradbeništvu, Kmetijstvu, Industriji, Transportu, Avtomobilizmu, Motorjih, Navtiki, zelo razvit pa imajo Racing program. Pomembnost kvalitetnega olja se predvsem opazi pri delovanju samega motorja, hidravličnega sistema ali pa menjalnika. Proizvodi Pakelo zagotavljajo popolno lubrifikacijo in nemoteno delovanje vseh mehanskih delov. Predvsem se pa dobro olje odlikuje pri obrabi samih motornih delov. Ponujamo navadna mineralna olja, pol sintetična in tudi 100% sintetična vrhunska motorna olja.