Nahajate se tukaj

Žičnice in teptalni stroji

Od samega začetka našega delovanja posvečamo posebno pozornost zaščiti okolja,  partnerskemu odnosu, inovacijam in učinkovitosti. Zaradi tega smo v odnosu do stranke  zanesljiv partner in ne samo dobavitelj. Našim uporabnikom ponujamo globalno svetovanje v svetu vzdrževanja, zmanjšujemo stroške in izboljšujemo zanesljivost proizvodnega procesa,  sposobni pa smo tudi personaliziranih rešitev v primeru posebnih zahtev. 
Kar zadeva žičničarske naprave in celoten zimski sektor,  razpolagamo z različnimi specifičnimi proizvodi, kateri preprečujejo zastoje naprav  zaradi težav z mazanjem, zmanjšujejo frekvenco dolivanja in izboljšujejo ekonomičnost proizvodnih procesov. 
Posebej v tem sektorju, kjer obratujejo naprave pri zelo nizkih temperaturah in ob prisotnosti vlage, ponujamo širok program biorazgradljivih sintetičnih in mineralnih maziv, hidravličnih, turbinskih, kompresorskih olj, maziv za zajle, olj za ležaje in zobnike, paste, maziva v sprejih, detergente, protizmrzovalne tekočine in  antikorozijske premaze, odporne na različne delovne temerature od -50°C do +120°C. Poleg tega ta maziva zagotavljajo popolno zanesljivost in dolge mazalne intervale. 
Zahvaljujoč našim servisnim aktivnostim kot je preventivno vzdrževanje, filtriranje, programirano vzdrževanje in  Fluid–management, zagotavljamo nemoteno in zanesljivo delovanje strojev in naprav. Tudi optimiziranje skladiščenja predstavlja pomemben del našega zanesljivega suporta za naše stranke.   
Poleg tega imamo tudi okoljevarstveni certifikat  ISO 14001 in certifikat kvalitete ISO 9001.