Nahajate se tukaj

Kmetijstvo

V kmetijskem sektorju dajemo posebno pozornost okoljevarstvu, saj je vsako delo tesno povezano s proizvodnjo hrane. Prav zaradi tega naša prodajna paleta  zajema širok spekter biorazgradljivih in popolnoma neškodljivih maziv.    
Ponujamo širok program biorazgradljivih sintetičnih in mineralnih maziv, hidravličnih, turbinskih, kompresorskih in motornih olj, olj za ležaje in zobnike, past, maziv v spreju, detergente, protizmrzovalne tekočine in  antikorozijske premaze, odporne na različne delovne temperature od -30°C do +120°C. Poleg tega ta maziva zagotavljajo popolno zanesljivost in dolge mazalne intervale, kljub temu, da je v tem sektorju prisoten prah, umazanija in visoka temperaturna nihanja.  Maziva NILS Izpolnjujejo tehnične zahteve tako evropskih kot tudi ameriških traktorjev.    

Smo zanesljiv partner in globalni svetovalec vzdrževanja .
 
Zahvaljujoč našim servisnim aktivnostim kot je preventivno vzdrževanje, filtriranje, programirano vzdževanje in  Fluid–management, zagotavljamo nemoteno in zanesljivo delovanje strojev in naprav. Tudi optimiziranje skladiščenja predstavlja pomemben del našega zanesljivega suporta za naše stranke.   
Poleg tega imamo tudi okoljevarstveni certifikat  ISO 14001 in certifikat kvalitete ISO 9001.