Nahajate se tukaj

PROIZVODI V SPREJU ZA NAVTIKO PAKELO

PAKELO PROT TEF PLUS SPRAY
0183.00
Univerzalni mazalni sprej na silikonski bazi z dodatkom P.T.F.E. (Poli-Tetra-Floro-Etilen), ki prodira v mikrohrapavost, ki je prisotna na kovinski površini, in ustvarijo molekulsko zaščito, ki omejuje ali preprečuje kontakt med kovinami. Izdelek vsebuje lastnosti kot so vodoodpornost, zmanjšana nestanovitnost in visoka termična in oksidacijska stabilnost. Primeren za razne mehanske vezave (zadrge, kolesca, predali, itd.). Gre za mast v spreju, odlična tudi za podmazovanje drsnih površin. temperature med -30°C in +220°C.
Področja uporabe
PAKELO PROT TEF PLUS SPRAY se uporablja kot mazivo za zadrge vrat, kolesca zaves, tokove predalov, usnjene membrane, ležaje in mehanske gibe vseh vrst.
Zaradi odličnih lastnosti P.T.F.E., se lahko PAKELO PROT TEF PLUS SPRAY uporablja, kot mazivo za kakršnekoli vrste verige in za vse nanose, ki zahtevajo izdelek, ki dobro prodre in maže.
Prav tako se lahko zaradi svoje silikonske baze uporablja za mazanje podvodne opreme (ribiška kolesca, ribiške palice, podvodna orožja in puške, itd.).
PAKIRANJE: 400Ml
 
 
 
PAKELO SILIKON SPRAY
0149.00
Tekoč silikonski sprej, vodoodbojen, drsljiv in nelepljiv, na splošno se uporablja kot večnamensko mazivo. PAKELO SILICONE SPRAY je tekoč silikonski sprej, nelepljiv, drsljiv in vodoodbojen, na splošno se uporablja kot večnamensko mazivo, ki ima tudi antistatične funkcije. Namenjen različnim površinam, kot so na primer kovina, papir, karton, usnje, blago in plastika. Zagotavlja odlično odstranjevanje in popolno odsotnost neželenih učinkov kot so madeži ali matirane površine. Temperatura od -40°C do +260°C.
Področja uporabe
PAKELO SILICONE SPRAY se uporablja za podmazovanje gum in plastičnih materialov in zagotavlja tudi olajšano odstranjevanje različnih produktov, kot so nalepke, etikete, ipd. .
Še posebej je priporočena uporaba takrat, ko uporaba navadnih silikonskih aerosolov povzroča matiranje površin.
Produkt se lahko nanaša tudi za vlaženje vijakov za vrtanje navojev in drugih mehanskih delov, ki pridejo v neposreden stik z lepljivimi materiali.
PAKELO SILICONE SPRAY se lahko uporablja za lajšanje premikanja papirja, blaga ter polietilenskih listov na delovnih površinah. Odstranjuje elektrostatičnost in preprečuje lepljenje ostankov papirja, polietilena in prahu na žage, rezila in igle. Na tak način produkt lajša rezanje in šivanje izdelkov (papir, blago, koža, itd.).
PAKELO SILICONE SPRAY poleg tega uporabljajo tudi proizvajalci PVC in polietilenskih cevi in cevovodov kot mazivo za stružnice, rezalnike, rezalne stroje in rezkalne stroje za natančnejše in pospešeno delo.
PAKIRANJE: 400Ml
 
 
 
PAKELO SBLOCOL SPRAY
0186.00
Univerzalno sredstvo za deblokiranje in večnamenski mazalni sprej. Lajša sprostitev matic, vijakov, zagozd in na splošno kakršnihkoli zataknjenih mehanizmov.
PAKELO SBLOCOL SPRAY odlikujejo odlične lastnosti in se lahko uporablja tudi kot:
Zaščita proti rji na vseh kovinskih površinah: produkt ustvari zaščitni tanek film, ki ščiti želeno površino ali raztopi že prisotno rjo;
Mazivo za mehanizme, ki so izpostavljeni velikim obremenitvam: zaganjalniki, malo obremenjena gonila, ipd.;
Talilo pri električnih in elektronskih kontaktih;
Eliminator električne izgube;
Vodo odbojno sredstvo: sposoben odstraniti vodo in vlažnost s kakršnekoli površine;
Detergent / sredstvo za razmaščevanje za kovinske površine: odstrani mast, olje, odpadni katran, rjo, ipd.
temperature med -40°C in +150°C.
PAKIRANJE: 400Ml
 

PriponkaVelikost
catalogue_nautical_lowres.pdf2.92 MB