Nahajate se tukaj

Ročni laserski razdaljemeri

Tako preprost in dostopen instrument, kot je ročni laserski razdaljemer, pa tako dovršena tehnologija in premišljene uporabniške funkcije, vam omogočajo hitro in enostavno merjenje razdalj, površin in volumnov s pritiskom na en gumb. In to z milimetrsko natančnostjo. Brez pomočnika, brez nerodnega vlečenja merskega traku, brez izogibanja oviram v prostoru, vendar s prvovrstno natančnostjo, si boste z ročnim laserskim razdaljemerom prihranili veliko časa in napora. Ter izgledali neprimerno bolj profesionalno!
Povprašaj

Prexiso X2

Majhen, priročen in enostaven za uporabo

prexiso x2 180x180

Niste profesionalec, pa vendar želite meritve izvajati s pomočjo ročnega laserskega razdaljemera? Prexiso X2 je pravi razdaljemer za vas. Z osnovnimi funckijami kot so seštevanje in odštevanje razdalj, merjenje površin in volumnov je razdaljemer za vsak dom! 

Poenostavite si življenje s pomočjo razdaljemera Prexiso X2. Enostavna uporaba, sodobna oblika, velika natančnost meritev in ugodna cena vas bosta prepričala v nakup razdaljemera.

 

 

 

Prexiso P80

Funkcionalen in cenovno ugoden

Prexiso P80 180x180

Z merjenjem razdalj do 80 m in natančnostjo 1,5mm je ročni laserski razdaljemer Prexiso P80 idelano orodje, ko zahtevate natančne meritve in enostavno uporabo.

Izmerite razdalje, povšine in volumne z enostavnim pritiskom na gumb, brez dodatne pomoči. Prexiso P80 je pravi razdaljemer za vas! Nabit z mnogimi uporabnimi funckijami bo vaše popolno orodje za natančno in hitro merjenje razdalj.

Poenostavite si življenje s pomočjo razdaljemera Prexiso P80. Enostavna uporaba, sodobna oblika, velika natančnost meritev in ugodna cena vas bosta prepričala v nakup razdaljemera.

 

Leica Disto X310

Najrobustnejši razdaljemer na svetu

leica disto x310 180x180

Zaradi popolne zaščite proti prahu in brizgajoči vodi (IP65), robustne izdelave odporne na padce, merjenje naklonov do 360° in velike natančnosti meritev je Disto X310 razdaljemer, ki spada v skupino najboljših razdaljemerov na svetu.

 

 

 

 

Leica Disto D5

Za natančne meritve na prostem

leica_disto_d5_glavnaČe pogosto merite na prostem pri dnevni svetlobi in ste do sedaj imeli problem s slabo vidljivostjo laserskega žarka je Leica Disto D5 pravi instrument za vas.

Barvni zaslon in 4x povečava omogočata enostavno in natačno merjenje tudi pri močni dnevni svetlobi. Ne glede na to ali merite površino fasade, naklon strehe ali višino objekta Leica Disto D5 je oborožen s številnimi funkcijami in zmogljivostmi, ki vam omogočajo še lažje, hitrejše in bolj natančno merjenje.

 

 

 

Leica Disto D8

Ročni laserski razdaljemer brez konkurence

leica_disto_d8Najbolj dovršen ročni laserski razdaljemer na svetu. Poleg barvnega zaslona in 4 x povečave za merjenje na prostem vam Leica Disto D8 omogoča merjenje naklonov do 360°, prenos podatkov z Bluetooth tehnologijo in posredne meritve z naklonom.

Z njim lahko streho izmerite s tal, brez nevarnega in časovno zamudnega plezanja po strehi ter merjenja razdalj in površin s tračnim metrom.

 

 

 

 

 

 

 

Več o proizvodih si lahko prebereta na:

http://www.geoservis.si/produkti/6-laserski-razdaljemeri