GeoBetonDom in tehnika

Tehnologija za gradbeništvo in industrijo

Prodajni program

Bivalna enota

Sodobne bivalne enote − kontejnerji za vse namene

Tovarniško narejene montažne bivalne enote (kontejnerji), so narejene iz najsodobnejših materialov in po najnovejših tehnoloških postopkih, tako da so lahke, trajne in ekonomične. Zelo preprosto jih mogoče sestavljati na različne načine in opremiti po željah naročnika, tako da lahko zadovoljijo praktično vse zahteve za bivalne ali poslovne namene.
 
Bivalne enote  - predizdelani montažni kontejnerji - so idealno nadomestilo za zidane zgradbe tam, kjer ni potrebe, možnosti ali časa za klasično gradnjo. Zaradi različnih velikosti enot, možnosti notranje opreme in sestavljanja enot v večje komplekse se lahko uporabijo v najrazličnejše namene.
Standardna izvedba:
- vse enote so dvignjene od tal od 10 do 20 cm,
- aluminijasta vrata, polovično zastekljena in zaščitena z rešetkami 90 x 208 cm,
- aluminijasto okno z zaščitno rešetko 90 x 85 cm (svetla mera),
- vroče pocinkane in dvakratno dvokomponentno obarvane zunanje stene, notranje stene, glavna konstrukcija in strop.
- stene in strop v sendvič izvedbi: izolacija negorljivi poliuretan 50 mm (toplotna izolacija K = 0,4, akustična izolacija od 30 do 40 dB),
- električna napeljava in ozemljitev.
 

Nosilna struktura je sestavljena iz nosilnih cevastih elementov dimenzije 60 x 30 in 60 x 60 mm debeline 2 mm. Vsa struktura je vroče pocinkana. Vsi vari so dodatno zaščiteni z mrzlim pocinkanjem. Dno je povsem vodoodporno in dvignjeno od tal 17 cm. To omogoča zračenje enote in preprečuje nastajanje kondenzata na tleh. Nosilnost dna je 250 kg/m². Nosilnost lahko ojačimo glede na potrebe in namene bivalnih enot.

Stene so narejene v sendvič izvedbi v debelini 50 mm. Zunanje in notranje stene so narejene iz vroče pocinkane pločevine in dvakratno obarvane z dvokomponentno barvo. To omogoča bivalni enoti izredno dolgo življenjsko dobo in ne zahteva nobenega vzdrževanja. Panoji so narejeni s posebno tehniko injiciranja tople poliuretanske negorljive mase, kar nudi visok termični izolacijski faktor K = 0,4 – in zvočno izolacijo do 30 do 40 dB.

Streha, z nosilnostjo 150 kg/m², je narejena iz profilno vroče pocinkano pločevino debeline 15/10 in ima hkrati funkcijo žleba. Pokrita je s panoji v sendvič izvedbi z istimi karakteristikami kot jih imajo stene.

Okna in vrata so iz aluminija, kar potrjuje visoko kvaliteto bivalne enote. Zaščitena so z rešetkami. Vsa vrata in okna so lahko dodatno opremljena s Termopan (termičnim) ali neprebojnim steklom. Standardna izvedba ima okna 90 x 85 (neto odprtina) in vrata 90 x 208 (neto odprtina)

Električna napeljava: vsi vodi električnih napeljav, tudi notranjih, so v celoti narejeni iz negorljivega materiala. Vse inštalacije so nadometne, kar omogoča hitro iskanje morebitnih napak in popravila. Vsak porabnik je vezan na lastno varnostno varovalko in stikalo. Tako zahtevajo najsodobnejši normativi Evropske unije (CE). Zunanji priklop je v vodotesni škatlici, na dnu enote je pa vijak za povezavo ozemljitve.
 

Aktualno v ponudbi

Prodajni program

Maziva in olja
Vrhunska maziva in olja Pakelo Lubricants
Kemija v gradbeništvu
Dodatki za betone in opažna olja
Stroji za gradbeništvo
Profesionalni mali gradbeni stroji
Gradbena oprema in material
Ponudba gradbenih materialov in opreme za gradbišča
Kontejnerji in zabojniki
Široka ponudba skladiščnih in pisarniških kontejnerjev
Črpalke in cisterne
Velika ponudba črpalk in rezervoarjev

Vse na enem mestu

Bandelli d.o.o.

Podjetje bandelli posluje od leta 2000. Odlikujejo nas predvsem dolgoletne izkušnje na področju gradbenih materialov, gradbenih strojev, opreme za gradbeništvo, maziv in olj, raznih dodatkov. Svojim strankam ponujamo strokovno posvetovanje, tehnično pomoč, vzdrževanje, montažo. Specializirani smo na področju profesionalnih proizvodov za gradbeništvo.

O podjetjuKako do nas