GeoBetonDom in tehnika

Tehnologija za gradbeništvo in industrijo

Prodajni program

Homologiran rezervoar za gorivo 990L

Profesionalni rezervoar za gorivo.

Cilindrični rezervoar z vodoravno osjo, v kompletu s kovinskim lovilcem. Izdelano iz  iz ogljikovega jekla S 235 JR UNI EN 10025, varjeno s potopljenim lokom in nato obdelano s premazom proti rji in plastjo zelenega emajla.

Opremljeno s:
Pokrovom Ø 400 mm. Ventil za omejevanje obremenitve pri 90% zasedene prostornine rezervoarja. Zračenje rezervoarja s 1 "1/2  ventilom z mrežo (sistem, ki varuje proti vžigu). Indikator nivoja viden iz zunanje strani (plovec). Spodnji odtok za vsako periodično čiščenje. Zunanja sesalna cev omogoča primerno pretakanje dizelskega goriva; sesalni sistem je opremljen z nepovratnim ventilom, filtrom in krogličnim ventilom. V kompletu tudi kovinska omarica s ključavnico. Sesalna črpalka z lopatico, zmogljivost 50 l / min, vgrajen by-pass in linijski filter, priključen na 230 V enofazni elektromotor. Opremljeno s števcem, 4 m gumi cev skupaj z avtomatsko pištolo.

Lovilec: Iz ogljikovega jekla S 235 JR UNI EN 10025, primeren za pozicioniranje na katerem koli terenu (tudi za stalno lokacijo). Izdelano za 50% prostornine nazivne prostornine rezervoarja, kot je predpisano v varnostnih direktivah D.M. 19-03-90.

V kompletu z dvižnimi ploščami, ozemljitvenim priključkom in odtočnim čepom. Ohišje je primerno za vgradnjo nadstreška. Izdelek je v celoti obdelan s plastjo zaviralca rje in plastjo zelenega emajla za zaključek.

Prostornina rezervoarja: 990L

Dimenzija: 160 x 120 x 150

Aktualno v ponudbi

Prodajni program

Maziva in olja
Vrhunska maziva in olja Pakelo Lubricants
Kemija v gradbeništvu
Dodatki za betone in opažna olja
Stroji za gradbeništvo
Profesionalni mali gradbeni stroji
Gradbena oprema in material
Ponudba gradbenih materialov in opreme za gradbišča
Kontejnerji in zabojniki
Široka ponudba skladiščnih in pisarniških kontejnerjev
Črpalke in cisterne
Velika ponudba črpalk in rezervoarjev

Vse na enem mestu

Bandelli d.o.o.

Podjetje bandelli posluje od leta 2000. Odlikujejo nas predvsem dolgoletne izkušnje na področju gradbenih materialov, gradbenih strojev, opreme za gradbeništvo, maziv in olj, raznih dodatkov. Svojim strankam ponujamo strokovno posvetovanje, tehnično pomoč, vzdrževanje, montažo. Specializirani smo na področju profesionalnih proizvodov za gradbeništvo.

O podjetjuKako do nas