Nahajate se tukaj

MasterEmaco

Izdelki za sanacijo in zaščito betona

MasterEmaco
sanacija betona z visokokakovostnimi obnovitvenimi maltami in finimi izravnalnimi masami. 
Kako deluje sanacija betona z izdelki MasterEmaco?

Paleta izdelkov MasterEmaco podjetja BASF ponuja visokokakovostne rešitve za sanacijo betona s certifikatom. Sanacija betona je nujna, ko sta videz ali učinkovitost gradbenih elementov ali konstrukcij iz betona ali armiranega betona okrnjena zaradi neustrezne izvedbe, uporabe ali izpostavljenosti škodljivim vplivom. Z obnovitvenimi in finimi izravnalnimi masami MasterEmaco nadomestimo poškodovan beton ter vzpostavimo začetno trdnost, strukturno celovitost in estetiko.

 

 

Prednosti polimerno-cementnega sistema MasterEmaco:
• vrhunska obdelava,
• hitra vezava,
• zaščita pred korozijo in karbonizacijo,
• certifikat in vključitev na seznam BASt - nemškega Zveznega urada za ceste, potrdilo o izpolnjevanju pogojev ZTV-ING in o preskusu primernosti za uporabo v obratih za skladiščenje, natovarjanje in pretovarjanje.

 

 

Temeljni premazi, vzdrževanje struktur ali estetska sanacija – MasterEmaco ponuja pravo rešitev!
Izdelki MasterEmaco z vrhunskimi zmogljivostmi, ki jih nanašamo ročno ali s postopkom mokrega brizganja, betonu povrnejo vzdržljivost in trdnost. Tako se podaljša življenjski cikel konstrukcije. Naši strokovnjaki po ugotovitvi vzrokov škode razvijejo najprimernejšo strategijo za vzdrževanje in trajno zaščito.

 

 

Zaščita pred korozijo

 

 

MasterEmaco P 501 je sistem za zaščito pred korozijo na mineralni osnovi, ki izpolnjuje zahteve ZTV-ING pri uporabi na armaturnem jeklu, s katerega smo predhodno odstranili rjo, pri gradbenih objektih in mostovih.

 

 

Polimerno-cementni temeljni premaz MasterEmaco P 511 zagotavlja trajen oprijem med obnovitveno malto in osnovnim betonom. Prav tako vsebuje zaviralce korozije za trajno zaščito armature.

 

 

Vzdrževanje konstrukcij

 

 

Univerzalna obnovitvena malta visoke trdnosti MasterEmaco S 551 zanesljivo obnovi celovitost poškodovanih betonskih konstrukcij.

 

 

Vzdrževanje videza in ponovno profiliranje betona

 

 

MasterEmaco N 5100 je fina cementna izravnalna masa z izjemno preprostim nanašanjem za popravilo in obdelavo finih ravnih površin.