GeoBetonDom in tehnika

Tehnologija za gradbeništvo in industrijo

Prodajni program

CHAIN LUBE SPRAY

Šifra izdelka: 
PAK0147.00

Univerzalni mazalni sprej na osnovi sintetičnih olj.

Zanj so značilne izjemna sprijemljivost, dobra vodoodbojnost in odlična odpornost proti trenju. Priporočen za verige in primeren za mehanske vezave (zadrge, kolesca, predali, ipd.).

PAKELO CHAIN LUBE SPRAY je univerzalni mazalni sprej narejen iz izbrane zmesi visoko viskoznih sintetičnih olj. Zelo odporen proti močnim trenjem in namenjen različni mehanski uporabi in mehanskim vezavam, ki zahtevajo uporabo zelo sprijemljivega maziva.

Temperature med -10°C in +200°C.

Področja uporabe

PAKELO CHAIN LUBE SPRAY se uporablja kot mazivo za industrijske tekoče trakove in mehanske vezave, zadrge, kolesca predalov in elemente, ki so pod vplivom močnih obremenitev, kot so verige motornih koles in propelerji.

Poleg tega se ga lahko uporablja v vseh primerih, ki zahtevajo funkcije povezane z mazanjem, čiščenjem, dezoksidiranjem, vodo odbojnostjo in zaščito proti rji.

PAKIRANJE: 400Ml

Aktualno v ponudbi

Prodajni program

Maziva in olja
Vrhunska maziva in olja Pakelo Lubricants
Kemija v gradbeništvu
Dodatki za betone in opažna olja
Stroji za gradbeništvo
Profesionalni mali gradbeni stroji
Gradbena oprema in material
Ponudba gradbenih materialov in opreme za gradbišča
Kontejnerji in zabojniki
Široka ponudba skladiščnih in pisarniških kontejnerjev
Črpalke in cisterne
Velika ponudba črpalk in rezervoarjev

Vse na enem mestu

Bandelli d.o.o.

Podjetje bandelli posluje od leta 2000. Odlikujejo nas predvsem dolgoletne izkušnje na področju gradbenih materialov, gradbenih strojev, opreme za gradbeništvo, maziv in olj, raznih dodatkov. Svojim strankam ponujamo strokovno posvetovanje, tehnično pomoč, vzdrževanje, montažo. Specializirani smo na področju profesionalnih proizvodov za gradbeništvo.

O podjetjuKako do nas