GeoBetonDom in tehnika

Tehnologija za gradbeništvo in industrijo

Prodajni program

PROT TEF PLUS SPRAY

Šifra izdelka: 
PAK0183.00

Univerzalni mazalni sprej na silikonski bazi z dodatkom P.T.F.E.

Univerzalni mazalni sprej na silikonski bazi z dodatkom P.T.F.E. (Poli-Tetra-Floro-Etilen), ki prodira v mikrohrapavost, ki je prisotna na kovinski površini, in ustvarijo molekulsko zaščito, ki omejuje ali preprečuje kontakt med kovinami. Izdelek vsebuje lastnosti kot so vodoodpornost, zmanjšana nestanovitnost in visoka termična in oksidacijska stabilnost. Primeren za razne mehanske vezave (zadrge, kolesca, predali, itd.). Gre za mast v spreju, odlična tudi za podmazovanje drsnih površin. temperature med -30°C in +220°C.

Področja uporabe

PAKELO PROT TEF PLUS SPRAY se uporablja kot mazivo za zadrge vrat, kolesca zaves, tokove predalov, usnjene membrane, ležaje in mehanske gibe vseh vrst.

Zaradi odličnih lastnosti P.T.F.E., se lahko PAKELO PROT TEF PLUS SPRAY uporablja, kot mazivo za kakršnekoli vrste verige in za vse nanose, ki zahtevajo izdelek, ki dobro prodre in maže.

Prav tako se lahko zaradi svoje silikonske baze uporablja za mazanje podvodne opreme (ribiška kolesca, ribiške palice, podvodna orožja in puške, itd.).

 

PAKIRANJE: 400mL

Aktualno v ponudbi

Prodajni program

Maziva in olja
Vrhunska maziva in olja Pakelo Lubricants
Kemija v gradbeništvu
Dodatki za betone in opažna olja
Stroji za gradbeništvo
Profesionalni mali gradbeni stroji
Gradbena oprema in material
Ponudba gradbenih materialov in opreme za gradbišča
Kontejnerji in zabojniki
Široka ponudba skladiščnih in pisarniških kontejnerjev
Črpalke in cisterne
Velika ponudba črpalk in rezervoarjev

Vse na enem mestu

Bandelli d.o.o.

Podjetje bandelli posluje od leta 2000. Odlikujejo nas predvsem dolgoletne izkušnje na področju gradbenih materialov, gradbenih strojev, opreme za gradbeništvo, maziv in olj, raznih dodatkov. Svojim strankam ponujamo strokovno posvetovanje, tehnično pomoč, vzdrževanje, montažo. Specializirani smo na področju profesionalnih proizvodov za gradbeništvo.

O podjetjuKako do nas